Lisätietoja

Leiriajankohdat 2020:

8. – 11.6.       Kesäkuun leiri (kaikenikäisille)

6. – 9.7.         Aikuisten leiri

27. – 30.7.     Heinäkuun leiri (kaikenikäisille)

Lehmäleirillä tutustutaan itäsuomenkarjanlehmiin sekä muihin maatiaiseläimiin. Leiriläiset pääsevät opettelemaan monenlaisia maatilan askareita käsinlypsystä lampaiden keritsemiseen, ja vapaa-ajalle on järjestetty useita aktiviteettimahdollisuuksia kuten kalastusta, patikointia tai hevosajelua. Lehmäleiri on suunnattu kaikenikäisille maalaiselämästä ja luonnosta kiinnostuneille. Huom! Alle 10-vuotiaat leirille vain aikuisen kanssa!

Aikuisten lehmäleiri on rungoltaan samanlainen kuin perinteinen lehmäleiri, mutta maatilantöihin, juustontekoon sekä muuhun leiriohjelmaan päästään perehtymään hieman muita leirejä syvällisemmin.

Kunkin leirin hinta on 295e henkilöltä. Hinta sisältää monipuolisen leiriohjelman lisäksi täyden ylläpidon ja majoituksen. Sisarusalennus 20e (vain perheenjäsenille).

Mitä mukaan?

 

Perinteiselle lehmäleirille & aikuisten leirille:

  • omat liinavaatteet
  • kumisaappaat tai muut kengät joilla voi huoletta kulkea navetassa ja pihamaalla
  • työkäsineet
  • pitkähihaisia ja –lahkeisia vaatteita maatilan töiden varalle
  • lyhyeen patikointireissuun soveltuvat lenkkitossut tai muut kengät
  • hyttyskarkotetta
  • säät huomioiva vaatetus sekä saunomis- & uintivälineet

Huomaathan ottaa mukaan omat liinavaatteet! Mustikkamäen liinavaatevuokra 8e/setti.

Yhteistyökumppaneistamme:

Maukkulan Mustikkamäki on ilomantsilainen majoitus- ja pitopalveluyritys, joka panostaa hyvään lähiruokaan ja iloiseen, karjalaiseen asiakaspalveluun. Maukkulan Mustikkamäki on voittanut vuoden 2017 Karelia a la carte -lähiruokapalkinnon. Iloksemme voimme todeta tehneemme yhteistyötä Mustikkamäen kanssa jo Lehmäleirin alusta, vuodesta 2009 asti. Lue lisää Mustikkamäen nettisivuilta http://www.maukkulanmustikkamaki.fi/.

Tuore yhteistyökumppanimme Elämysmantsi Oy on paikallinen islanninhevostalli, jolla on usean vuoden kokemus laadukkaiden issikkavaellusten järjestämisestä. Elämysmantsin hevoset ovat luotettavia ja turvallisia, ja vaelluksen ohjaajat erittäin ammattitaitoisia. Elämysmantsin toiminnasta löydät lisää osoitteesta https://www.elamysmantsi.fi/.